Menu Sluiten

Over mij

Van je passie je werk maken

Van een enorme passie je werk maken: dat is een behoorlijke uitdaging. Een uitdaging die ik met beide handen heb aangepakt door jarenlang opleidingen, cursussen en trainingen te volgen. Ik houd ervan om mensen te helpen en weer te laten stralen. Ik vind het fijn dat door mijn behandelingen mensen zich beter in hun vel voelen zitten.

Gecertificeerd behandelaar voor o.a. permanente make-up

Mijn focus ligt op permanente make-up en Hyaluron behandelingen. Hiervoor ben ik in het bezit van verschillende certificaten. Door het jarenlang volgen van diverse trainingsprogramma’s, cursussen en opleidingen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op deze gebieden en kan ik dit direct toepassen in mijn behandelingen. Dat je bij mij in goede handen bent, geeft wel zo’n veilig gevoel. Daarnaast wil ik de geleerde techniek op uitstekende wijze toepassen voor het perfecte resultaat. Dit perfectionisme zie je terug in de resultaten

Veiligheid en hygiëne BySapho

Uiteraard werk ik zorgvuldig en uitsluitend met producten van topkwaliteit en hoogwaardige apparatuur. BySapho werkt volgens de hygiënevoorschriften van de GGD en is in het bezit van alle nodige vergunningen van de GGD Zeeland. Met de salon wil ik me blijven vernieuwen op het gebied van permanente make-up en hyaluron. Dit doe ik omdat ik mijn klanten de beste behandeling wil kunnen bieden. Ik stel de wensen van de klant echt centraal en samen komen we tot het beste behandelplan.

BySapho is alleen te bezoeken op afspraak. Deze kun je telefonisch of per e-mail maken.

WhatsApp chat